UPOZORNĚNÍ: 6. 1. nefixujeme cenu zlata (státní svátek v Rakousku). Pražská prodejna do 11.1. uzavřena – kontaktujte nás na centrále 800 222 800.
Zlato Mince

Zájem o české mince

Emisní plán 2021-2025

Plán emise pamětních mincí 2021 - 2025. Česká národní banka. Víte, čím je originální? Nestůjte frontu na mince při jejich vydání. Rezervujte si je předem! S námi můžete sbírat mince bez starostí. Zapište se do pořadníku na nové mince ještě dnes...

SBÍREJTE S NÁMI MINCE ČESKÉ NÁRODNÍ BANKY.


Jsme nezávislí. Nezaujatě vám poradíme s doplněním vaší sbírky.
Jsme partneři České národní banky i Národnej banky Slovenska. Zajistíme vám mincovní medaile Pražské mincovny, České mincovny i Mincovny Kremnica.
Poskytujeme premiové služby českým sběratelům při budování i prodeji sbírek.


Rezervace mincí
REZERVACE MINCÍ
JEDNODUŠE


Hlídání termínů vydání nových mincí může být dobrodružství, adrenalinový zážítek, nebo stres. Včasnou rezervací se vyhnete komplikacím.
Dodávka mincí
DORUČENÍ MINCÍ
DISKRÉTNĚ A SPOLEHLIVĚ


Mince vám po vydání doručíme kdekoliv v celé ČR, i na Slovensko. Garantujeme bezvadný stav mincí a kompletní dodávku vč. certifikátů.
Aukce mincí
AUKCE MINCÍ
VÝHODNĚ


Prodej sbírky je významný milník, kdy oceníte podporu silného partnera. Již 20 let vykupujeme a dražíme sbírky našich sběratelů.
POZNÁMKA

Distribuce bude zahájena v první pracovní den následující po emisi. Do vydání zákona o emisi této mince je možná změna technických parametrů, počtu emitovaných kusů i ceny ze strany České národní banky. Nyní uváděné údaje jsou orientační, předběžné. Pro akceptaci rezervace vyžadujeme složení nevratné, garanční zálohy. Rezervace nemohou být garantovány z důvodu pravomoci ČNB jednostranně krátit rezeravace obchodním partnerům.



Od 1.3.2006 došlo k úpravě cen pamětních zlatých mincí vydávaných ČNB. Do ceny se nyní promítá pohyb cen na trhu zlata. Cena se upravuje každé dva měsíce po emisi mince až do jejího vyprodání. Aktálně uváděná cena je indikativní.

Zlatemince.cz - Investiční zlato. Zlaté investiční mince. Zlaté investiční slitky. Stříbrné mince. Limitované ražby a medaile Pražské mincovny, České mincovny a Mincovny Kremnica, mince ČNB a NBS. ©2003-2024 Zlaté mince - Numismatika. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů a fotografií je bez písemného souhlasu zakázáno.

RESPEKTUJEME VAŠE SOUKROMÍ.

Tyto stránky upravujeme pro vaše individuální požadavky pomocí cookies. Jsou bezpečné, bezplatné a umožňují nám 'ladit' tyto stránky a nabízet ve slevě zboží dle vašich osobních preferencí. K jejich použití je vyžadován váš souhlas. Více podrobností se dozvíte na stránce cookies ...