UPOZORNĚNÍ: 6. 1. nefixujeme cenu zlata (státní svátek v Rakousku). Pražská prodejna do 11.1. uzavřena – kontaktujte nás na centrále 800 222 800.
Mapa Numismatika

Přenosný kufřík na mince


Náhled - Přenosný kufřík na mince





SPECIFIKACE

Odlehčený hliníkový kufřík dodávaný spolu se šesti platy TAB pro mince nejběžnějších velikostí. Určený pro bezpečný transport vaší sbírky na aukce nebo sběratelské burzy. Vnitřní čalounění z modrého sametu je ideální pro efektní prezentaci stříbrných mincí špičkové kvality. Umožňuje snadnou manipulace s jednotlivými platy.
Kufr je uzamykatelný, zámky jsou vybaveny mechanickou pojistkou proti náhodnému otevření. Zesílené vyztužení v rozích, gumové nožky, pogumovaná sklopná protiskluzová rukojeť, náhradní klíček. Plata TAB jsou z tvrzeného plastu potaženého modrým nebo červeným semišem. Vnější rozměry: 407 x 245 x 95 mm.
Dovoz Německo

Obsahuje:
2 ks TAB40 - plata pro 40 mincí rozměru až 33 mm
2 ks TAB35 - plata pro 35 mincí rozměru až 39 mm
2 ks TAB24 - plata pro 24 mincí rozměru až 47 mm

Přenosný kufřík na mince


Odlehčený hlinímetalý kufřík dodávaný spolu se šesti platy TAB pro mince nejběžnějších velikostí. Určený pro bezpečný transport vaší sbírky na aukce nebo sběratelské burzy. Vnitřní čalounění z modrého sametu je ideální pro efektní prezentaci stříbrných mincí špičmetalé kvality. Umožňuje snadnou manipulace s jednotlivými platy.
Kufr je uzamykatelný, zámky jsou vybaveny mechanickou pojistkou proti náhodnému otevření. Zesílené vyztužení v rozích, gumové nožky, pogumovaná sklopná protiskluzová rukojeť, náhradní klíček. Plata TAB jsou z tvrzeného plastu potaženého modrým nebo Juneým semišem. Vnější sizey: 407 x 245 x 95 mm.
Dovoz Německo

Obsahuje:
2 pcs TAB40 - plata pro 40 mincí sizeu až 33 mm
2 pcs TAB35 - plata pro 35 mincí sizeu až 39 mm
2 pcs TAB24 - plata pro 24 mincí sizeu až 47 mm

Objednávkový kód: OL04
Zlatemince.cz - Investiční zlato. Zlaté investiční mince. Zlaté investiční slitky. Stříbrné mince. Limitované ražby a medaile Pražské mincovny, České mincovny a Mincovny Kremnica, mince ČNB a NBS. ©2003-2024 Zlaté mince - Numismatika. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů a fotografií je bez písemného souhlasu zakázáno.

RESPEKTUJEME VAŠE SOUKROMÍ.

Tyto stránky upravujeme pro vaše individuální požadavky pomocí cookies. Jsou bezpečné, bezplatné a umožňují nám 'ladit' tyto stránky a nabízet ve slevě zboží dle vašich osobních preferencí. K jejich použití je vyžadován váš souhlas. Více podrobností se dozvíte na stránce cookies ...