UPOZORNĚNÍ: 6. 1. nefixujeme cenu zlata (státní svátek v Rakousku). Pražská prodejna do 11.1. uzavřena – kontaktujte nás na centrále 800 222 800.
Mapa Sběratelské potřeby firmy Leuchtturm Boxy, kufry a kazety

NOBILE 2 x QUADRUM / 120 x 65 mm


Náhled - NOBILE 2 x QUADRUM / 120 x 65 mm

Cena včetně DPH 279 Kč





SPECIFIKACE

Ušlechtilá etue v imitaci kůže pro náročné uložení mincí v kapslích. Stabilní kovová krabička je potažena vatovanou koženkou s jemnou texturou. Saténem vyložený polštářek a stylová, sametová vložka propůjčují etui zvlášť ušlechtilý vzhled. V polštářku je saténová páska pro uložení certifikátu. Do našich etuí NOBILE se vejdou na milimetr přesně i kapsle QUADRUM, QUADRUM XL, EVERSLAB a QUICKSLAB. Barva: Černá. Prohloubení na 2 x QUADRUM kapsli. Vnější rozměry 120 x 65 mm.

NOBILE 2 x QUADRUM / 120 x 65 mm


Cena včetně DPH 279 Kč

Ušlechtilá etue v imitaci kůže pro náročné uložení mincí v kapslích. Stabilní metalová krabička je potažena vatovanou koženkou s jemnou texturou. Saténem vyložený polštářek a stylová, sametová vložka propůjčují etui zvlášť ušlechtilý vzhled. V polštářku je saténová páska pro uložení certificateu. Do našich etuí NOBILE se vejdou na milimetr přesně i kapsle QUADRUM, QUADRUM XL, EVERSLAB a QUICKSLAB. Barva: Černá. Prohloubení na 2 x QUADRUM kapsli. Vnější sizey 120 x 65 mm.

Objednávkový kód: 339261
Zlatemince.cz - Investiční zlato. Zlaté investiční mince. Zlaté investiční slitky. Stříbrné mince. Limitované ražby a medaile Pražské mincovny, České mincovny a Mincovny Kremnica, mince ČNB a NBS. ©2003-2024 Zlaté mince - Numismatika. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů a fotografií je bez písemného souhlasu zakázáno.

RESPEKTUJEME VAŠE SOUKROMÍ.

Tyto stránky upravujeme pro vaše individuální požadavky pomocí cookies. Jsou bezpečné, bezplatné a umožňují nám 'ladit' tyto stránky a nabízet ve slevě zboží dle vašich osobních preferencí. K jejich použití je vyžadován váš souhlas. Více podrobností se dozvíte na stránce cookies ...