UPOZORNĚNÍ: 6. 1. nefixujeme cenu zlata (státní svátek v Rakousku). Pražská prodejna do 11.1. uzavřena – kontaktujte nás na centrále 800 222 800.
Mapa Sběratelské potřeby firmy Leuchtturm Albové systémy

GRANDE kroužkové desky PUR


Náhled - GRANDE kroužkové desky PUR





SPECIFIKACE

Pro čistou sběratelskou vášeň ve formátu A4: GRANDE-kroužkové desky PUR k uchování pohlednic, dopisů, autogramových karet, vstupenek, mincí, známek, bankovek atd. Album je vhodné pro GRANDE a SH312-fólie. Kapacita: až 60 fólií. Vedle zmíněných albových listů jsou albové desky GRANDE vhodné také pro běžné obaly formátu A4. Kroužkové desky neobsahují albové listy. Stabilní 4-D kroužková mechanika. Vazba v elegantním lněném vzhledu s decentním – průhledným ražením a rovným hřbetem. V mnoha moderních barvách. Vnější formát: 325 x 280 x 55 mm.

GRANDE kroužmetalé desky PUR


Pro čistou sběratelskou vášeň ve formátu A4: GRANDE-kroužmetalé desky PUR k uchování pohlednic, dopisů, autogramových karet, vstupenek, mincí, známek, banmetalek atd. Album je vhodné pro GRANDE a SH312-fólie. Kapacita: až 60 fólií. Vedle zmíněných albových listů jsou albové desky GRANDE vhodné také pro běžné obaly formátu A4. Kroužmetalé desky neobsahují albové listy. Stabilní 4-D kroužmetalá mechanika. Vazba v elegantním lněném vzhledu s decentním – průhledným ražením a rovným hřbetem. V mnoha moderních barvách. Vnější formát: 325 x 280 x 55 mm.

Objednávkový kód: 359521
Zlatemince.cz - Investiční zlato. Zlaté investiční mince. Zlaté investiční slitky. Stříbrné mince. Limitované ražby a medaile Pražské mincovny, České mincovny a Mincovny Kremnica, mince ČNB a NBS. ©2003-2024 Zlaté mince - Numismatika. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů a fotografií je bez písemného souhlasu zakázáno.

RESPEKTUJEME VAŠE SOUKROMÍ.

Tyto stránky upravujeme pro vaše individuální požadavky pomocí cookies. Jsou bezpečné, bezplatné a umožňují nám 'ladit' tyto stránky a nabízet ve slevě zboží dle vašich osobních preferencí. K jejich použití je vyžadován váš souhlas. Více podrobností se dozvíte na stránce cookies ...