UPOZORNĚNÍ: 6. 1. nefixujeme cenu zlata (státní svátek v Rakousku). Pražská prodejna do 11.1. uzavřena – kontaktujte nás na centrále 800 222 800.
Mapa Sběratelské potřeby firmy Leuchtturm Boxy, kufry a kazety

Box MB se čtvercovými otvory 48 políček/28 x 28 mm


Náhled - Box MB se čtvercovými otvory 48 políček/28 x 28 mm

Cena včetně DPH 460 Kč





SPECIFIKACE

Firma LEUCHTTURM má pro vás připraveno více než 60 různých mincovních boxů v barvě, formátu a rozdělení do přihrádek. Mincovní boxy lze dle libosti rozšířit, stohovat a vyložit sametovými vložkami. Kromě toho se naše mincovní boxy MB vejdou do většiny bankovních bezpečnostních schránek. Vnější formát: 236 x 20 x 303 mm. Takto vám nabízí firma LEUCHTTURM lákavý design spojený s promyšlenou funkčností a optimální ochranou vaší sbírky. Plata ve světle šedé nebo kouřové barvě. Vložky z tmavě červeného veluru u kouřových a světle červeného u šedých plat. Kompatibilní s extra vysokými XL boxy. Ideální pro mince různých velikostí. Uspořádání na všechny vydané mince. Vhodné také na bublinky. Mince se velmi snadno vkládají i vyndávají díky volnému místu v rozích. Uspořádání na kapsle s vnitřním rozměrem 28 x 28 mm. Lze použít např. pro 2 Euro, něm. 5 euro, 2 DM, 20 OES, 2 Mk, 2 Sfr., US small Dollar, Susan B. Anthony Dollar, Sacagawea Dollar.
Zboží znáte pod starším kódem: MB 48...

Box MB se čtvercovými otvory 48 políček/28 x 28 mm


Cena včetně DPH 460 Kč

Firma LEUCHTTURM má pro vás připraveno více než 60 různých mincovních boxů v barvě, formátu a rozdělení do přihrádek. Mincovní boxy lze dle libosti rozšířit, stohovat a vyložit sametovými vložkami. Kromě toho se naše mincovní boxy MB vejdou do většiny banmetalních bezpečnostních schránek. Vnější formát: 236 x 20 x 303 mm. Takto vám nabízí firma LEUCHTTURM lákavý design spojený s promyšlenou funkčností a optimální ochranou vaší sbírky. Plata ve světle šedé nebo kouřové barvě. Vložky z tmavě Juneého veluru u kouřových a světle Juneého u šedých plat. Kompatibilní s extra vysokými XL boxy. Ideální pro mince různých velikostí. Uspořádání na všechny vydané mince. Vhodné také na bublinky. Mince se velmi snadno vkládají i vyndávají díky volnému místu v rozích. Uspořádání na kapsle s vnitřním sizeem 28 x 28 mm. Lze použít např. pro 2 Euro, něm. 5 euro, 2 DM, 20 OES, 2 Mk, 2 Sfr., US small Dollar, Susan B. Anthony Dollar, Sacagawea Dollar.
Zboží znáte pod starším kódem: MB 48...

Objednávkový kód: 337801
Zlatemince.cz - Investiční zlato. Zlaté investiční mince. Zlaté investiční slitky. Stříbrné mince. Limitované ražby a medaile Pražské mincovny, České mincovny a Mincovny Kremnica, mince ČNB a NBS. ©2003-2024 Zlaté mince - Numismatika. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů a fotografií je bez písemného souhlasu zakázáno.

RESPEKTUJEME VAŠE SOUKROMÍ.

Tyto stránky upravujeme pro vaše individuální požadavky pomocí cookies. Jsou bezpečné, bezplatné a umožňují nám 'ladit' tyto stránky a nabízet ve slevě zboží dle vašich osobních preferencí. K jejich použití je vyžadován váš souhlas. Více podrobností se dozvíte na stránce cookies ...